نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

مقام امنیتی آمریکا جاسوس از آب درآمد

مقام امنیتی آمریکا جاسوس از آب درآمد دادستان فدرال آمریکا می‌‍گوید یکی از مقامات ارشد سازمان اطلاعات مرکزی این کشور به مدت ۱۰ سال به صورت مخفیانه با سازمان‌های امنیتی کره جنوبی در ارتباط بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 17
کد خبر: ۲۵۰۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، دادستان فدرال آمریکا اعلام کرد که «سو می‌تِری» از مقامات سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و کارشناس ارشد مسائل کره شمالی بیش از یک دهه به صورت مخفیانه به با سازمان‌های اطلاعاتی کره جنوبی همکاری کرده است.

 

در کیفرخواستی که ناحیه جنوبی نیویورک منتشر کرده، دادستان‌ها این مقام پیشن سیا را متهم کرده‌اند که خود را به عنوان عامل و نیروی خارجی معرفی نکرده و همچنین مرتکب توطئه برای نقض «قانون ثبت عوامل خارجی» شده است.

 

در این کیفرخواست ۳۱ صفحه‌ای همچنین آمده است که تِری در موضع‌گیریهای عمومی از دولت کره جنوبی حمایت می‌کرد و اطلاعات دولت آمریکا را در اختیار سازمان‌های امنیتی کره جنوبی قرار می‌داد و با آنها در تماس بود.

 

آن گونه که در این کیفرخواست آمده این جاسوس آمریکایی در ازای انتقال این اطلاعات محرمانه دولتی به کره جنوبی، کیف‌دستی‌های لوکس، شام‌های گران‌قیمت و بیش از ۳۷ هزار دلار دریافت کرد.

 

با این حال در این کیفرخواست آمده است که «تِری علی‌رغم فعالیت‌های گسترده برای مقامات و دولت کره جنوبی، آن‌گونه که در قانون آمده است هیچ گاه خود را به عنوان عامل خارجی در نزد دادستان کل معرفی نکرده بود.»

 

تری ۵۴ ساله در سئول به دنیا آمد و در ایالت هاوایی و ویرجینیا بزرگ شد. او از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۸ تحلیلگر ارشد مسائل کره برای سیا بود و بعداً در شورای امنیت ملی و شورای اطلاعات ملی جایگاه و مقام بلندمرتبه‌ای داشت./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار